Duartrokitje dhe mirënjohje

Po të mos ishte atdhedashuria,këngët do të mbetnin të pakënduara,vallet do të humbisnin në kujtesë  ,vargjet e pathëna. Shfaqja që u organizua në Kolegjin ‘’Hasan Riza Pasha’’,ishte një pasqyrë,ku njeriu ka nevojë shpeshherë të shohë atë që humbet në përditshmërine e tij,’’Atdhedashurine’’. Përmes poezive  të interpretuara ,  përmes këngëve dhe valleve shqiptare, u  synua të…

Koknkursi ‘‘Fjala Artistike 2016‘‘,

Vatrat e talentit janë zakonisht vende të mistershme,dhe me e bukura ndodh atëherë, kur ky talent shpërthen papritur. Nxënësit, Art Bisha dhe Anisa Meshnuni, finalistë të konkursit ‘‘Fjala Artistike‘‘,  performuan denjësisht .Ishte një garë e fuqishme mes shkollave të qytetit,por kjo e bëri edhe më të bukur këtë fazë finale. Në mes konkurentëve të talentuar,…

Një takim jo i rastësishëm

Dashuria dhe përkujdesja ndaj qytetit të Shkodrës,si një ndër qytetet me trashigimi  të madhe kulturore,mundësoi një takim të organizatës ekologjike GO2 me studentat e shkollës sonë. Qëllimi I këtij takimi kishtë në qendër të diskutimeve ndërgjegjësimin e qytetarëve në lidhje me vlerat e një jetese sa më të shëndetshme,duke ruajtur mundësitë e lëvizjeve dhe ecjeve…