Ceremonia e diplomimit

Ditën e enjte më datë 22.06.2014 u zhvillua në teatrin “Migjeni” të qytetit të Shkodrës aktiviteti  i përmbylljes me sukses të vitit akademik të maturës së  kolegjit ”Hasan Ria Pasha”, vit i cili përkon me brezin e njëmbëdhjetë  të maturantëve të kësaj shkolle. Aktiviteti  zgjati për afro dy orë dhe dhuroi mjaft emocione jo vetëm…