Njoftim

Kanë Filluar Rregjistrimet Për Konkursin e Pranimit Në Shkollat Tona. Mund Të Rregjistrohen Nxënësit Që Mbarojnë Këtë Vit Klasën E 5-Të, Të 8-Të Dhe Të. Provimi i Pranimit Do Të Zhvillohet Me Datë 22.04.2017. Ju Mirëpresim!