Duartrokitje dhe mirënjohje

Po të mos ishte atdhedashuria,këngët do të mbetnin të pakënduara,vallet do të humbisnin në kujtesë  ,vargjet e pathëna. Shfaqja që u organizua në Kolegjin ‘’Hasan Riza Pasha’’,ishte një pasqyrë,ku njeriu ka nevojë shpeshherë të shohë atë që humbet në përditshmërine e tij,’’Atdhedashurine’’. Përmes poezive  të interpretuara ,  përmes këngëve dhe valleve shqiptare, u  synua të…