Edukojmë vlera përmes aktiviteteve argëtuese

Në kuadër të “Ditës së larjeve të duarve”,me nxënësit e klasave të para,u realizua projekti:”Fuqia është në duart tuaja…ujë dhe sapun për shëndetin”. Ky projekt është pjesë e aktivitetit vjetor”Edukimi I vlerave”,qё ka për qëllim të edukojë fëmijët nëpërmjet mënyrave argëtuese dhe mjaft frytëdhënëse. Fëmijët mbetën  të hutuar para nje doreze ,e cila paraqiste dukshëm…

Një performancë dinjitoze në qendrën kulturore të fëmijëve

Erdhi dita e shumëpritur ,ku nxënësit e shkollës sonë  shpalosën talentin e tyre në qëndrën kulturore për fëmijë. Si çdo vit, aktiviteti ‘’Fjala artistike’’,mirëpriti nxënësit, duke I dhënë mundësinë të tregojnë aftësitë e tyre në interpretim. Nën drejtimin e mësuese Searta Sturçe morën pjesë nxënës nga cikli I shkolles fillore Hasan Riza Pasha :  Anisa…

Shëtitje që na la mbresa…

  Këtë fundjavë ne, vajzat e klasave të 11-ta, shkuam në ekskursion në Kosovë dhe Maqedoni dhe mund të them se jemi kënaqur pa masë. Ishte një nga udhëtimet më të bukura që kemi bërë,sepse kemi shëtitur shumë vende brenda tre ditëve.Vizituam vende si Prizreni, Prishtina, Shkupi, Struga, Ohri, Shën Naumi dhe Driloni. Shën Naumi…