Tradita e lojrave të inteligjencës

Eshtë traditë e kolegjeve në Shqipëri që nxënësit e tyre konkurojnë me njeri- tjetrin në c’do fushë, brenda dhe jashte vendit. Tashmë ka filluar edicioni I katërt I lojrave të inteligjences siç janë: JENGA, SHAH, HANOI, MANGALA, SCRABBLE, KAKUZU dhe 9 GURESH. Synimi I këtyre lojrave është që të zhvillojnë dhe zbulojnë aftësitë llogjike të…

Një orë mësimore e veçantë…

Kur secili nga ne jep më të mirën, çdo gjë bëhet edhe më e lehtë. Ne aspirojmë që të arrijmë maksimumin në mësimdhënie, që arritjet e nxënësve të jenë të larta. Një orë mësimore ndërlëndore e lëndëve Gjuhë  shqipe dhe Gjeografi  solli te nxënësit jo vetëm një risi, por edhe një arsye më shumë për…