Koknkursi ‘‘Fjala Artistike 2016‘‘,

Vatrat e talentit janë zakonisht vende të mistershme,dhe me e bukura ndodh atëherë, kur ky talent shpërthen papritur. Nxënësit, Art Bisha dhe Anisa Meshnuni, finalistë të konkursit ‘‘Fjala Artistike‘‘,  performuan denjësisht .Ishte një garë e fuqishme mes shkollave të qytetit,por kjo e bëri edhe më të bukur këtë fazë finale. Në mes konkurentëve të talentuar,…