ASEF 2015

U zhvillua edhe këtë vit panairi shkencor ASEF midis nxënësve të kolegjeve “Turgut Ozal” në Shqipëri për kategorinë e të rriturve. Ky ishte panairi i tetë dhe në të u prezantuan mbi 350 projekte në fushën e teknologjisë së informacionit dhe të shkencës. Gjykimi i jurisë profesionale përbërë nga mësues dhe profesorë nga shkolla dhe…