Emocionet e kolegjit “Hasan Riza Pasha” në teatrin “Migjeni”

Duke qenë se shkolla “Hasan Riza Pasha” përfaqësohet denjësisht në olimpiada dhe konkurse të zhvilluara jo vetëm nga kolegjet “Turgut Ozal”, por edhe në Olimpiada Kombëtare dhe Ndërkombëtare, me datën 22.05.2014 u organizua në teatrin “Migjeni “ ceremonia e ndarjes së çmimeve të nxënësve fitues. Kjo ceremoni është kthyer tashmë në një traditë falë sukseseve…

Olimpiad në Mal te Zi

Shtatë nxënës, përfaqësues nga gjithë kolegjet “Turgut Ozal”, morrën pjesë si të ftuar në Olimpiadën e Diturisë që u zhvillua në Mal te Zi. Nxënësit që konkuronin në olimpiadë ishin nga shkollat fillore dhe të mesme në Mal të Zi. Olimpiada u zhvillua nën kujdesin e Akademisë së Shkencave dhe Artit të Malit të Zi, Shoqatës…

Olimpiada e 31-të Ballkanike e Matematikës

Nxënesit e kolegjeve “Turgut Ozal” dhe “Hasan Riza Pasha” kthehen me medalje dhe fleta nderi nga Olimpiada e 31-të Ballkanike e Matematikës (BMO). Olimpiada u zhvillua në Pleven të Bullgarisë në 4 maj me pjesëmarrës nga Shqipëria, Bullgaria, Qiproja,  Greqia, Maqedonia, Moldavia, Mali i Zi, Rumania, Serbia dhe Turqia. Shkollat tona u përfaqesuan nga Gent…