Takim ndëgjegjësues me inspektorin e policisë

Më dt 21.10.2016 në  kolegjin “Hasan Riza Pasha” u zhvillua një bashkëbisedim me temë ”Policimi në Komunitet” mes maturantëve dhe Z.Ded Gazulli me detyrë inspektor në policinë kriminale në sektorin e”Dhunës në Familje” në Drejtorinë e Policisë së Qarkut Shkodër. Bashkëbisedimi ishte mjaft i dobishëm pasi aty u prekën problematika që kanë të bëjnë me…

Thurim ide…

Nxënësit e klasave të shtata ,në këtë periudhë u përfshinë në orë të veçanta mësimore. ‘’Ngremë në piedestal vlerat humane’’,ishte kjo ora mësimore në lëndën e qytetarisë. Nxënësit në bashkëpunim të përhershëm me mesuesen dhe njëri-tjetrin ideuan me anë të projekteve vlerat njerëzore;Respekt,synim…kurajo. Vlera e njeriut është ajo që ai jep. Kjo orë mësimore I…