Provimi i Pranimit

Start date: Jul 18, 2015 12:00:00 am – End date: Jun 18, 2016 12:00:00 am Njoftohen të gjithë nxënësit e klasave të 8-ta dhe 9-ta se duke nisur nga 1 Prilli 2015 mund të kryejnë regjistrimin për të hyrë në provimin e pranimit në kolegjet “Turgut Ozal”. Data e provimit është 2 Maj 2015, ora…

NJË FILLIM I MBARË PËR NJË TË ARDHME TË SIGURTË

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama dhe Ministrja e Arsimit dhe Sporti, Lindita Nikolla me datë 27.11.2014 dhanë certifikata vleresimi për 10 shkollat më të mira private në rënditjen kombëtare, sipas Raportit të Maturës Shtetërore 2013-2014. Vendi që zunë shkollat tona në këtë rënditje; – Shkolla e mesme “Mehmet Akif” Vajza, Tiranë zuri vendin e dytë…