Godina 2


STRUKTURA E SHKOLLËS

Kolegji “Hasan Riza Pasha” përbëhet nga dy godina , dy fusha sportive , një minikalçeto për nxënësit e shkollës fillore ,kantina e shkollës dhe një çardak relaksues. Të gjitha ambjentet e shkollës janë të pajisura me sistem ngrohjeje dhe shumica e klasave kanë tabela elektronike. Çdo klasë ka nga 12 banka dhe në muret e klasave si dhe koridoreve janë vendosur stenda, të cilat paraqesin punimet e nxënësve në lëndë të ndryshme.

Struktura e godinës 2:

Kjo godinë është e ndarë në tri pjesë:
1-Shkolla fillore
• Në katin e parë ndodhet menca e shkollës.
• Zyra e IT
• Laboratori i informatikës
• Zyra e psikologes së shkollës
• Administrata e shkollës fillore dhe e kopshtit
• Multimedia që përdoret për zhvillimin e lëndëve anglisht dhe muzikë
2-Kopshti H.R.Pasha
• Dy klasa me mjedise komode për zhvillimin e një edukimi sa më efektiv
• Një klase me dërrasë elektronike për argëtimin e fëmijeve
• Një dhomë gjumi për fëmijët e vegjël
• Cirku i lojrave i mbyllur dhe një kënd lojrash jasht në oborrin e shkollës
• Laboratori i kompjuterave
3-Konvikti I djemve
• 11 Dhoma me nga 4 nxënës në secilën prej tyre
• 3 Dhoma kujdestarësh të cilët kujdesen për nxënësit konviktorë
• Kuzhina e konviktit
• Një sallon për mbledhjet me nxënësit konviktorë
• Një sallon për mysafirët
• Dhoma e drejtorit të konviktit
• Dhoma e praktikës për gjuhën turke