Sa i njohim ne shkrimtarët?

Në kuadër të festave të Pavarësisë u zhvillua konkursi mes klasave të dhjeta dhe të njëmbëdhjeta me temë:Sa i njohim ne shkrimtarët? Konkursi përmbante pyetje të ndryshme,thënie,portrete të shkrimtarëve tanë. Qëllimi i këtij konkursi nuk ishte vetëm të ngjallte ndjenjën e konkurencës,por edhe që nxënësit të fiksonin njohuritë duke bërë lidhjen e emrit me portretet…

Në qytetin e Dubrovnikut

Kudo që  të shkojmë  na mbulon I njëjti qiell.Ajo  që  e ben të  veçantë  një  përvojë  është  larmishmëria që  gjendet në  bukuritë  natyrore. Ҫ’vlerë  do të  kishtë  një  bukuri e paparë ?! Pas një  udhëtimi mbresëlënës për në  qytetin e Dubrovnikut, nxënësit e klasave të nënta kanë  mjaft për të  na  rrëfyer. Gjatë  këtij udhëtimi,ata…

Një interpretim fantastik!

Trupa e teatrit të shkollës na surprizoi edhe njëherë këtë vit. Nxënësit sollën në kuadër të festave të Pavarësisë interpretimin e dramës “Cuca e maleve”. Maturantët Edona Kallaba,Sindi Hadroj,Tomi Jorgji,Genal Çinari,Xhonatan Zeka,Dea Alushi,Lidmir Hyseni,Arbesa Çeliku,Arion Qaraj,Elsameda Ulaj,Belisa Culaj,Brunilda Xhafa,Egzon Kraja,Rudina Çepi,Fatjona Erkoçaj me interpretimin fantastik të tyre përçuan te publiku ndjenjën e atdhedashurisë. Nxënësit të…