Provimi i Pranimit

Start date: Jul 18, 2015 12:00:00 am – End date: Jun 18, 2016 12:00:00 am Njoftohen të gjithë nxënësit e klasave të 8-ta dhe 9-ta se duke nisur nga 1 Prilli 2015 mund të kryejnë regjistrimin për të hyrë në provimin e pranimit në kolegjet “Turgut Ozal”. Data e provimit është 2 Maj 2015, ora…