Rreth Nesh


CILI ËSHTË MISIONI YNË ARSIMOR?

    Përgatitja e individividëve profesionalisht të aftë, por dhe mbartës të vlerave si toleranca, dialogu dhe bashkëpunimi. Edukimi i njeriut të aftë në përcjelljen dhe nxitjen e respektit të individëve ndaj vlerave humane.

OBJEKTIVI YNË ARSIMOR

    Qëllimi kryesor i shkolles tone është edukimin e brezave te mbushur me atdhedashuri ,mendjehapur, qe do ta perfaqesojne denjesisht Shqiperine duke ju permbajtur principeve te shtetit ligjor dhe demokratik per te cilat ka nevoje e gjithe bota, të aftësoje nxënësit e tij në të gjitha fushat e jetës.

VIZIONI YNË ARSIMOR

    Në themel të arsimit tonë qëndron edukimi i të rinjve të aftë, punëtorë, sociale, të moralshëm, idealistë. Të rrisim brezin e artë të së ardhmes i cili do të përfaqësojë denjësisht Shqipërinë në çdo vend dhe çdo kohë. Të japim kontributin tonë në vazhdimin e miqësisë dhe ruajtjen e vlerave kulturore të përbashkëta.