Kolegji “HASAN RIZA PASHA” , ka filluar regjistrimet për konkursin e pranimit vitin e ri akademik 2020-2021

Kolegji “HASAN RIZA PASHA” , ka filluar regjistrimet për konkursin e pranimit vitin e ri akademik 2020-2021 për klasat e 5,6,7,9 dhe 10-ta. Mund të regjistroheni online për provimin e pranimit. Mundësi për 80 bursa për nxënësit e klasave te katerta, te pesta , te gjashta, të teta dhe të nënta me anë të regjistrimit…

Details

Takim me drejtorin e bibliotekës së qytetit Marin Barleti, Z.Gjovalin Çuni

Takim me drejtorin e bibliotekës së qytetit “Marin Barleti” Z.Gjovalin Çuni. Sot në mjediset e shkollës sonë u zhvillua takimi me drejtorin e bibliotekës së qytetit “Marin Barleti”.Nxënësit drejtuan pyetje të shumta për të ditur diçka më shumë rreth funksionimit të bibliotekës.Në këtë takim u shpërndanë edhe certifikatat për nxënësit pjesëmarrës në aktivitetin me sloganin…

Details