Një interpretim fantastik!

Trupa e teatrit të shkollës na surprizoi edhe njëherë këtë vit. Nxënësit sollën në kuadër të festave të Pavarësisë interpretimin e dramës “Cuca e maleve”. Maturantët Edona Kallaba,Sindi Hadroj,Tomi Jorgji,Genal Çinari,Xhonatan Zeka,Dea Alushi,Lidmir Hyseni,Arbesa Çeliku,Arion Qaraj,Elsameda Ulaj,Belisa Culaj,Brunilda Xhafa,Egzon Kraja,Rudina Çepi,Fatjona Erkoçaj me interpretimin fantastik të tyre përçuan te publiku ndjenjën e atdhedashurisë. Nxënësit të…

Duartrokitje dhe mirënjohje

Po të mos ishte atdhedashuria,këngët do të mbetnin të pakënduara,vallet do të humbisnin në kujtesë  ,vargjet e pathëna. Shfaqja që u organizua në Kolegjin ‘’Hasan Riza Pasha’’,ishte një pasqyrë,ku njeriu ka nevojë shpeshherë të shohë atë që humbet në përditshmërine e tij,’’Atdhedashurine’’. Përmes poezive  të interpretuara ,  përmes këngëve dhe valleve shqiptare, u  synua të…

Koknkursi ‘‘Fjala Artistike 2016‘‘,

Vatrat e talentit janë zakonisht vende të mistershme,dhe me e bukura ndodh atëherë, kur ky talent shpërthen papritur. Nxënësit, Art Bisha dhe Anisa Meshnuni, finalistë të konkursit ‘‘Fjala Artistike‘‘,  performuan denjësisht .Ishte një garë e fuqishme mes shkollave të qytetit,por kjo e bëri edhe më të bukur këtë fazë finale. Në mes konkurentëve të talentuar,…