EPOKA university Science Olympiad

Data e Olimpiadës së universitetit EPOKA, 16 maji, po afron dhe emocionet e nxënësve të kolegjeve “Turgut Ozal” sa vjen e bëhen më të forta. Përsëritjet e fundit në lëndët shkencore dhe atë të gjuhës angleze janë tema e ditës për nxënësit e klasave 6-12. Ky është viti i 4 që zhvillohen këto provime dhe numri…