Muaji i Letërsisë – “Vrapojmë për të lexuar”

Muaji i Letërsisë Në kuadër të muajit të Letërsisë,maturantët tanë organizuan aktivitetin sensibilizues nën sloganin “Vrapojmë për të lexuar”.Nxënësit të veshur me bluza të bardha marshuan nëpër qytet nga shkolla deri në bibliotekën “Marlin Barleti”.Me të mbërritur në bibliotekë ata u njohën me historikun e saj dhe me t`u ngjitur në katin e dytë në…