Filloi atmosfera festive

Teatri është poezi që del nga vepra për t’u bërë njerëzore. Në kuadrin e festave 28-29 nëntor, në shkollën tone po zhvillohen aktivitete kulturore dhe artistike. Atmosfera festive filloi me interpretimin e nxënësve të klasës së VIII. Ata sollën në skene  pjesë teatrale nga vepra ‘’Don Kishoti’’ të Servantesit. Nënësit që interpretuan ishin: Redi Smajlaj,ne…

E dua aromën e librit

Libri është padyshim thesari më i çmuar për të pasuruar botën e brendshme të njeriut, veçanërisht për të kultivuar vlera të dijes dhe qytetarisë. Tek nxënësit rëndësia e tij rritet akoma më shumë,sepse të lexuarit ka ndikim të drejtpërdrejtë në zhvillimin mendor të fëmijës. Leximi zgjeron vizionin, në një mënyrë zëvendësues i udhëtimit. Ajo çfarë…

Një risi në shkollën tonë… “Class Dojo”

Class Dojo quhet  programi, i cili po rezulton   mjaft produktiv, jo vetëm tek nxënësit ,por po i vihet në shërbim edhe dëshirës së prindërve për t’u informuar rreth fëmijëve të tyre. Ky program ndërton  një urë lidhëse komunikimi të drejtpërdrejtë nxënës-mësues-pindër. Prindërve, me anë të këtij programi, u ofrohet mundësia për t’u informuar “online” për…