Olimpiada e 31-të Ballkanike e Matematikës

Nxënesit e kolegjeve “Turgut Ozal” dhe “Hasan Riza Pasha” kthehen me medalje dhe fleta nderi nga Olimpiada e 31-të Ballkanike e Matematikës (BMO). Olimpiada u zhvillua në Pleven të Bullgarisë në 4 maj me pjesëmarrës nga Shqipëria, Bullgaria, Qiproja,  Greqia, Maqedonia, Moldavia, Mali i Zi, Rumania, Serbia dhe Turqia. Shkollat tona u përfaqesuan nga Gent…