Shëtitje që na la mbresa…

  Këtë fundjavë ne, vajzat e klasave të 11-ta, shkuam në ekskursion në Kosovë dhe Maqedoni dhe mund të them se jemi kënaqur pa masë. Ishte një nga udhëtimet më të bukura që kemi bërë,sepse kemi shëtitur shumë vende brenda tre ditëve.Vizituam vende si Prizreni, Prishtina, Shkupi, Struga, Ohri, Shën Naumi dhe Driloni. Shën Naumi…

Tradita e lojrave të inteligjencës

Eshtë traditë e kolegjeve në Shqipëri që nxënësit e tyre konkurojnë me njeri- tjetrin në c’do fushë, brenda dhe jashte vendit. Tashmë ka filluar edicioni I katërt I lojrave të inteligjences siç janë: JENGA, SHAH, HANOI, MANGALA, SCRABBLE, KAKUZU dhe 9 GURESH. Synimi I këtyre lojrave është që të zhvillojnë dhe zbulojnë aftësitë llogjike të…