Dita Botërore kundër Kancerit

kjo ngjarje e përmasave botërore kujtohet çdo 4 Shkurt. Ndaj dhe shkolla jonë me nismën e klubit “vlerat universale” nisi sot një fushatë sensibilizuese me sloganin “Let your faith be bigger than your fear”. Ky aktivitet kishte si synim që të bashkonte dhe të ndërgjegjësonte të gjithë nxënësit në luftën kundër kancerit, duke hedhur hapat…

Vizitë me nxënësit në Drejtorinë Arsimore Shkodër

Vizitë me nxënësit për rastin e Festave të Nëntorit në Drejtorinë Arsimore Shkodër. Sot na hapi dyert duke na mirëpritur për vizitë drejtori i Drejtorisë Arsimore Shkodër, Z.Kadri Ymeri. Patëm një bashkëbisedim shumë të ngrohtë ,ku nuk munguan edhe interpretimet nga ana e nxënëseve tona, Alsoeda Bilali dhe Stela Muja, si një formë urimi për…