Konkursi letrar i zhvilluar nga biblioteka e qytetit”Marin Barleti”

Nxënësit e shkollave të qytetit patën mundësi të hedhin mendimin e tyre në këtë konkurs me poezi,prozë ose ese me temë “Njeriu dhe koha”.Shkolla jonë u përfaqësua nga nxënësit:Endri Lohja,Evina Komi dhe Arbri Kopliku.Dy nga nxënësit tanë Evina Komi dhe Arbri Kopliku fituan çmimet e dyta duke u shperblyer me certifikata dhe dhurata.Suksese të mëtejshme!