Konkursi i artit dhe letërsisë

“Konkursi i artit dhe letersisë” Si çdo vit, në konkursin e zhvilluar në kolegjin “Turgut Ozal” mori pjesë shkolla “Hasan Riza Pasha”,e cila u përfaqësua denjësisht. Pati fitues në të gjitha kategoritë; në interpretim, kompozim, muzikë dhe pikturë; fitues të çmimeve të 3-ta, të 2-ta dhe çmime të para.Në kategorinë e interpretimit, fitues të çmimeve…

Ende ka SHPRESË…

Disa nxënës të shkollës sonë kanë marrë një nismë humanitare për ti ardhur në ndihmë djalit shkodran 15 vjeçar i cili që nga data 19 gusht 2018 gjendet në koma. Gjendja ekomonike e familjes së tij është e rëndë prandaj morën këtë iniciativë. Gjatë një jave shuma e grumbulluar arriti në 2.730.000 lekë. Falenderojmë të…