Kontributi i figurave të shquara të kombit tonë nuk venitet asnjëherë. Një rast konkret është edhe ai i nxënësve tanë, duke i risjellur ato në kujtesën tonë. Nxënësit erdhën të veshur konkretisht si: MARIGO- Ledi Demaj. LUIGJ GURAKUQI- Alesio Kuqana. ISMAIL QEMALI-Jetmir Furriku. ISA BOLETINI- Klajd Haderi. ” Burrat e mëdhenj nuk i munguan as dje Shqipërisë,as sot dhe as nuk do t’i mungojnë as nesër”.- Fan Noli.