Takim me drejtorin e bibliotekës së qytetit Marin Barleti, Z.Gjovalin Çuni

Takim me drejtorin e bibliotekës së qytetit “Marin Barleti” Z.Gjovalin Çuni. Sot në mjediset e shkollës sonë u zhvillua takimi me drejtorin e bibliotekës së qytetit “Marin Barleti”.Nxënësit drejtuan pyetje të shumta për të ditur diçka më shumë rreth funksionimit të bibliotekës.Në këtë takim u shpërndanë edhe certifikatat për nxënësit pjesëmarrës në aktivitetin me sloganin…

Një takim me kryetaren e bashkisë së Shkodrës

Një takim me kryetaren e bashkisë së Shkodrës! Në prag festash, nxënësit e shkollës së bashku me drejtorin, nëndrejtorat dhe mësuesit realizuan një takim me kryetaren e bashkisë Voltana Ademi. Një kënaqësi për të dyja palët, ku nxënësit bënë dhurata modeste në shenjë mirënjohje dhe falenderimi. Një eksperience e cila krijoi një atmosferë emocionuese pasi…