Një takim me kryetaren e bashkisë së Shkodrës! Në prag festash, nxënësit e shkollës së bashku me drejtorin, nëndrejtorat dhe mësuesit realizuan një takim me kryetaren e bashkisë Voltana Ademi. Një kënaqësi për të dyja palët, ku nxënësit bënë dhurata modeste në shenjë mirënjohje dhe falenderimi. Një eksperience e cila krijoi një atmosferë emocionuese pasi nxënësit përformuan në këngë dhe poezi.