Edukojmë vlera nëpërmjet artit!

Të edukojmë vlera  nëpërmjet artit,është ky ndër misionet e konkursit të Artit dhe të Letërsisë. Nxënësit në këtë konkurs shpalosin aftësitë e tyre në kategoritë e interpretimit,kompozicionit,këngës dhe pikturës. Angazhimi i tyre në këtë konkurs është maksimal,kjo vihet re edhe nga pjesëmarrja e madhe e tyre me dëshirën e madhe që secili të përzgjidhet si…

Edukojmë vlera përmes aktiviteteve argëtuese

Në kuadër të “Ditës së larjeve të duarve”,me nxënësit e klasave të para,u realizua projekti:”Fuqia është në duart tuaja…ujë dhe sapun për shëndetin”. Ky projekt është pjesë e aktivitetit vjetor”Edukimi I vlerave”,qё ka për qëllim të edukojë fëmijët nëpërmjet mënyrave argëtuese dhe mjaft frytëdhënëse. Fëmijët mbetën  të hutuar para nje doreze ,e cila paraqiste dukshëm…

Një performancë dinjitoze në qendrën kulturore të fëmijëve

Erdhi dita e shumëpritur ,ku nxënësit e shkollës sonë  shpalosën talentin e tyre në qëndrën kulturore për fëmijë. Si çdo vit, aktiviteti ‘’Fjala artistike’’,mirëpriti nxënësit, duke I dhënë mundësinë të tregojnë aftësitë e tyre në interpretim. Nën drejtimin e mësuese Searta Sturçe morën pjesë nxënës nga cikli I shkolles fillore Hasan Riza Pasha :  Anisa…