Ekspozitë e Artit Pamor

Nxënësit e klasave të 7-ta dhe të 8-ta organizuan ekspozitën e arteve grafike në teknikën e monotipit. Punimet u realizuan me një dëshirë dhe kënaqësi të paparë. Është bërë traditë që në shkollën tonë të hapen ekspozita pikture me teknika të ndryshme gjatë gjithë vitit shkollor.

Eshte kthyer ne tradite tashme per ne, takimi ne kapercyell te cdo viti me ish maturantet e shkolles sone.

Feste,hare,kujtime e mjaft nostalgji nga te gjithe mesuesit e nxenesit .
Bukur kur shikon qe keto vajza e djem te mrekullueshem tanime te shperndare ne mjaft universitete e vende te ndryshme i pergjigjen fteses se shkolles si nje shenje respekti per mesuesit e tyre por edhe si nje mundesi per te ritakuar njeri tjetrin.
Fantastike kur merr vesh per arritjet e tyre.

Stafi yne i uron cdo ish maturanti por edhe te gjithe nxenesve te shkolles sone Gezuar Vitin e Ri!