Dhuro për natyrën

T’i dhurosh natyrës që ajo ta riktheje për ty në përkujdesje,oksigjen e harmoni  mbetet një ndër misionet më kontribuese. Ky ishte edhe qëllimi i eskursionit nga nxënësit e shkollës ‘’Hasan Riza Pasha’’.Nxënësit mbollën 130 fidanë në zonën e Postribës.Gjatë këtij eskursioni, nxënësit jo vetëm u ndien më të dobishëm, por edhe patën mundësinë të shijonin…

Finalja e “Talent Show” Për Klasat 4,5,6 !

Një aktivitet argëtues për nxënësit e talentuar në fusha të ndryshme solli kënaqësi tek nxënësit dhe mësuesit.Në një aktivitet të tillë nuk munguan performancat në këngë,kërcime dhe numra shpejtësie .
Kjo risi në shkollën tonë u bë shkak i një atmosfere të gëzueshme, pasi secili prej konkurentëve pjesmarrës u ndie i rëndësishëm në atë botë të vogël , por të mrekullueshme, e cila herë pas here ka nevojë për një mbështetje ,inkurajim dhe duartrokitje.
Juria përbëhej nga vetë konkurentët, të cilët votuan secili sipas pikpamjes së tij përformancen më të bukur.Ky konkurs u zhvillua në dy faza.Faza e parë përfshiu klasen I-III dhe faza e dyte klasen IV-VI.
Në fund, vetë juria nga pikët e mbledhura, shpalli fituesit e tre çmimeve për secilen kategori.
Përveç dhënies dhe marrjes së një kënaqësie gjithëpërfshirëse ,pati edhe shpërndarje certifikatash për fituesit.

Një Aktivitet Argëtues Për Nxënësit e Talentuar Në Fusha Të Ndryshme Solli Kënaqësi Tek Nxënësit Dhe Mësuesit.

Në një aktivitet të tillë nuk munguan performancat në këngë,kërcime dhe numra shpejtësie .
Kjo risi në shkollën tonë u bë shkak i një atmosfere të gëzueshme, pasi secili prej konkurentëve pjesmarrës u ndie i rëndësishëm në atë botë të vogël , por të mrekullueshme, e cila herë pas here ka nevojë për një mbështetje ,inkurajim dhe duartrokitje.
Juria përbëhej nga vetë konkurentët, të cilët votuan secili sipas pikpamjes së tij përformancen më të bukur.Ky konkurs u zhvillua në dy faza.Faza e parë përfshiu klasen I-III dhe faza e dyte klasen IV-VI.
Në fund, vetë juria nga pikët e mbledhura, shpalli fituesit e tre çmimeve për secilen kategori.
Përveç dhënies dhe marrjes së një kënaqësie gjithëpërfshirëse ,pati edhe shpërndarje certifikatash për fituesit.