Shëtitje e mrekullueshme e mësueseve në Valbonë,Gjakovë dhe Prizren.

Një shëtitje e mrekullueshme ishte ajo në Valbonë,ku mes rrezeve të ngrohta të diellit dhe freskisë së maleve,shijoje edhe ushqimet e freskëta të zonës.E gjithë kjo mrekulli vazhdoi më pas në qytetin e bukur dhe mikpritës të Gjakovës,që të linte të kuptoje,se sa shumë dashuri të falte ai qytet.Dhe në fund një drekë e shijshme në qytetin e Prizrenit e bëri shëtitjen të paharrueshme për të gjithë.