Një takim me kryetaren e bashkisë së Shkodrës

Një takim me kryetaren e bashkisë së Shkodrës! Në prag festash, nxënësit e shkollës së bashku me drejtorin, nëndrejtorat dhe mësuesit realizuan një takim me kryetaren e bashkisë Voltana Ademi. Një kënaqësi për të dyja palët, ku nxënësit bënë dhurata modeste në shenjë mirënjohje dhe falenderimi. Një eksperience e cila krijoi një atmosferë emocionuese pasi…

Konkursi i artit dhe letërsisë

“Konkursi i artit dhe letersisë” Si çdo vit, në konkursin e zhvilluar në kolegjin “Turgut Ozal” mori pjesë shkolla “Hasan Riza Pasha”,e cila u përfaqësua denjësisht. Pati fitues në të gjitha kategoritë; në interpretim, kompozim, muzikë dhe pikturë; fitues të çmimeve të 3-ta, të 2-ta dhe çmime të para.Në kategorinë e interpretimit, fitues të çmimeve…