Dita Botërore kundër Kancerit

kjo ngjarje e përmasave botërore kujtohet çdo 4 Shkurt. Ndaj dhe shkolla jonë me nismën e klubit “vlerat universale” nisi sot një fushatë sensibilizuese me sloganin “Let your faith be bigger than your fear”. Ky aktivitet kishte si synim që të bashkonte dhe të ndërgjegjësonte të gjithë nxënësit në luftën kundër kancerit, duke hedhur hapat…

Vizitë me nxënësit në Drejtorinë Arsimore Shkodër

Vizitë me nxënësit për rastin e Festave të Nëntorit në Drejtorinë Arsimore Shkodër. Sot na hapi dyert duke na mirëpritur për vizitë drejtori i Drejtorisë Arsimore Shkodër, Z.Kadri Ymeri. Patëm një bashkëbisedim shumë të ngrohtë ,ku nuk munguan edhe interpretimet nga ana e nxënëseve tona, Alsoeda Bilali dhe Stela Muja, si një formë urimi për…

Takim me drejtorin e bibliotekës së qytetit Marin Barleti, Z.Gjovalin Çuni

Takim me drejtorin e bibliotekës së qytetit “Marin Barleti” Z.Gjovalin Çuni. Sot në mjediset e shkollës sonë u zhvillua takimi me drejtorin e bibliotekës së qytetit “Marin Barleti”.Nxënësit drejtuan pyetje të shumta për të ditur diçka më shumë rreth funksionimit të bibliotekës.Në këtë takim u shpërndanë edhe certifikatat për nxënësit pjesëmarrës në aktivitetin me sloganin…