kjo ngjarje e përmasave botërore kujtohet çdo 4 Shkurt. Ndaj dhe shkolla jonë me nismën e klubit “vlerat universale” nisi sot një fushatë sensibilizuese me sloganin “Let your faith be bigger than your fear”. Ky aktivitet kishte si synim që të bashkonte dhe të ndërgjegjësonte të gjithë nxënësit në luftën kundër kancerit, duke hedhur hapat për parandalimin e miliona vdekjeve.