Një takim frytëdhënës me inspektorin e policisë z.Dedë Gazulli.
Një bashkëbisedim me mjaft interes nëpermjet nxënësve të shkollës sonë dhe inspektorit të Drejtorisë Vendore të Policisë Shkodër.
Dhuna në familje,dhuna ndaj të miturve,problematika që lidhen me drogën,krimin ishin pjesë e debatit.
Në fund konkluzioni i përbashkët ishte që shkolla mund të bëjë jashtëzakonisht shumë në krijimin e një të riu me tiparet më të mira qytetare .