Ende ka SHPRESË…

Disa nxënës të shkollës sonë kanë marrë një nismë humanitare për ti ardhur në ndihmë djalit shkodran 15 vjeçar i cili që nga data 19 gusht 2018 gjendet në koma. Gjendja ekomonike e familjes së tij është e rëndë prandaj morën këtë iniciativë. Gjatë një jave shuma e grumbulluar arriti në 2.730.000 lekë. Falenderojmë të…

E dua Atdheun tim!

E dua Atdheun tim! Aktiviteti i sotëm i mbajtur në mjediset e shkollës sonë,përmbylli edhe javën shqiptare.Një aktivitet në të cilin nuk munguan risitë,solli te spektatori shumë emocione të bukura.Intepretime,këngë,valle dhe Art abstrakt nga nxënësit tanë qenë elementët përbërës të këtij aktiviteti. “E dua Atdheun tim,jo vetëm për festa”,ishte dhe mesazhi që u përcoll te…