Vizitë me nxënësit në Drejtorinë Arsimore Shkodër

Vizitë me nxënësit për rastin e Festave të Nëntorit në Drejtorinë Arsimore Shkodër. Sot na hapi dyert duke na mirëpritur për vizitë drejtori i Drejtorisë Arsimore Shkodër, Z.Kadri Ymeri. Patëm një bashkëbisedim shumë të ngrohtë ,ku nuk munguan edhe interpretimet nga ana e nxënëseve tona, Alsoeda Bilali dhe Stela Muja, si një formë urimi për…

Takim me drejtorin e bibliotekës së qytetit Marin Barleti, Z.Gjovalin Çuni

Takim me drejtorin e bibliotekës së qytetit “Marin Barleti” Z.Gjovalin Çuni. Sot në mjediset e shkollës sonë u zhvillua takimi me drejtorin e bibliotekës së qytetit “Marin Barleti”.Nxënësit drejtuan pyetje të shumta për të ditur diçka më shumë rreth funksionimit të bibliotekës.Në këtë takim u shpërndanë edhe certifikatat për nxënësit pjesëmarrës në aktivitetin me sloganin…