Thurim ide…

Nxënësit e klasave të shtata ,në këtë periudhë u përfshinë në orë të veçanta mësimore. ‘’Ngremë në piedestal vlerat humane’’,ishte kjo ora mësimore në lëndën e qytetarisë. Nxënësit në bashkëpunim të përhershëm me mesuesen dhe njëri-tjetrin ideuan me anë të projekteve vlerat njerëzore;Respekt,synim…kurajo. Vlera e njeriut është ajo që ai jep. Kjo orë mësimore I…