Festivali Kulturor Ndërkombëtar i Rinisë

Festivali Kulturor Ndërkombëtar i Rinisë I njohur në arenën ndërkombëtare si Festivali Ndërkombëtar i Gjuhës dhe Kulturës (International Festival of Language and Culture), organizohet dhe zhvillohet çdo vit në shumë vende njëkohësisht. Në të marrin pjesë mijëra fëmijë nga e gjithë bota. Në Shqipëri Festivali Kulturor Ndërkombëtar i Rinisë organizohet nga institucionet arsimore Turgut Ozal…