Vizitë me nxënësit për rastin e Festave të Nëntorit në Drejtorinë Arsimore Shkodër.
Sot na hapi dyert duke na mirëpritur për vizitë drejtori i Drejtorisë Arsimore Shkodër, Z.Kadri Ymeri.
Patëm një bashkëbisedim shumë të ngrohtë ,ku nuk munguan edhe interpretimet nga ana e nxënëseve tona, Alsoeda Bilali dhe Stela Muja, si një formë urimi për Festat e Nëntorit.
Z.Kadri u shpreh mjaft i kënaqur nga kjo vizitë dhe premtimi se bashkëpunimi i ndërsjellë në vazhdimësi me shkollën tonë,e mbylli edhe këtë vizitë të këndshme