E dua Atdheun tim!

E dua Atdheun tim! Aktiviteti i sotëm i mbajtur në mjediset e shkollës sonë,përmbylli edhe javën shqiptare.Një aktivitet në të cilin nuk munguan risitë,solli te spektatori shumë emocione të bukura.Intepretime,këngë,valle dhe Art abstrakt nga nxënësit tanë qenë elementët përbërës të këtij aktiviteti. “E dua Atdheun tim,jo vetëm për festa”,ishte dhe mesazhi që u përcoll te…