Ne skenen e shkollës “Hasan Riza Pasha”u interpretua drama “Gersheti i luftrave”.

Ajo ç’ka mban në këmbë një komb,një institucion,nje shoqëri është besimi tek njëri_tjetri.Është pikërisht ky besim,i cili bashkon qenie ne misione nga më te paperfillshmet deri tek më të medhatë. Ne skenen e shkollës “Hasan Riza Pasha”u interpretua drama “Gersheti i luftrave”.Nxënësit me gjithë rigorozitetin,pasionin dhe talentin e tyre me rikujtuan se për të besuar,janë…