Ajo ç’ka mban në këmbë një komb,një institucion,nje shoqëri është besimi tek njëri_tjetri.Është pikërisht ky besim,i cili bashkon qenie ne misione nga më te paperfillshmet deri tek më të medhatë.
Ne skenen e shkollës “Hasan Riza Pasha”u interpretua drama “Gersheti i luftrave”.Nxënësit me gjithë rigorozitetin,pasionin dhe talentin e tyre me rikujtuan se për të besuar,janë provat ato që forcojnë atë.
Krenare për ju nxënësit e mi që arritë të shprehni atë që jeni në të vërtetë;Të përgjegjshëm…të talentuar,por mbi gjithçka qe arrini të bëni gjëra kaq të vogla,por me një dashuri të madhe.
Krenare për ju që mesazhin e drames arritet ta transmetoni kaq bukur nepërmjet performances tuaj. Suksese gjithmone!