Armedin Kuka vazhdon të na impresionojë me punën e vullnetin e pa epur duke qenë motivim për gjithë brezat që aspirojnë të arrijnë maja të tilla. Armedini sot është pranuar nga universitetet më të mira në botë, Girton College Cambrige dhe Royal Imperial College London, duke na bërë të ndihemi krenarë.
Duke e falenderuar për motivimin i urojmë Armedinit suksese dhe arritje edhe më të mëdha.