Kolegji “HASAN RIZA PASHA” , ka filluar regjistrimet për konkursin e pranimit vitin e ri akademik 2020-2021 për klasat e 5,6,7,9 dhe 10-ta. Mund të regjistroheni online për provimin e pranimit. Mundësi për 80 bursa për nxënësit e klasave te katerta, te pesta , te gjashta, të teta dhe të nënta me anë të regjistrimit online

Kolegji “HASAN RIZA PASHA” , ka filluar regjistrimet për konkursin e pranimit vitin e ri akademik 2020-2021 për klasat e 5,6,7,9 dhe 10-ta.
Mund të regjistroheni online për provimin e pranimit. Mundësi për 80 bursa për nxënësit e klasave te katerta, te pesta , te gjashta, të teta dhe të nënta me anë të regjistrimit online.

Regjistrohu këtu!