Ata që lexojnë, kanë në duar botën…

23 prilli është shpallur si Dita Botërore e Librit.
Sot nxënësit e klasës së 10-të vizituan mjediset e bibliotekës së qytetit “Marin Barleti”.
Ata u njohën me historikun si dhe me fondin e shumtë të librave që ndodheshin aty.
Me këtë rast shumë nxënës u pajisën me kartelën e lexuesit,me shpresën që të lexojnë sa më shumë libra në të ardhmen.