Lumturi në sytë e nxënësve

Vështrimet e tyre plot kureshtje mezi presin të rrokin gëzimin e jetës. Ashtu të lumtur nxënësit e klasave të pesta dhe të gjashta u nisën eskursion për në Tiranë. Ndalesa e parë u bë në kinemanë ‘‘Imperial‘‘. Salla e kinemasë jehoi nga zërat kumbues të tyre. Pas përfundimit të një filmi për fëmijë,udhëtimi vijoi për…

Shëtitje në Prizren

Qyteti i bukur i Prizrenit ishte destinacioni i stafit të Kolegjit Hasan Riza Pasha, në një shëtitje të këndshme, ku vizituam vendet më piktoreske të tij. Prizreni i bukur në çdo stinë, na priti me shumë dashuri.  Udhetimi deri në qendren antike te qytetit u pasua me ndalesa . Shëtitorja fantastike na ftonte që të…