Muaji Artit dhe Letërsisë në shkollën tonë

  Në kuadrin e muajit të letërsisë në Kolegjin ‘’Hasan Riza Pasha‘‘,u zhvilluan një larmishmëri aktivitetesh nga nxënësit e shkollës fillore .Tema kishte në qendër librin,ndaj u quajt ‚‘‘Libri,një dritare e hapur‘‘. Nxënësit shfaqën prirjet e tyre me projekte të ndryshme të realizuara nga vetë ata. Panairi me punimet e tyre  kishte për qëllim vlerësimin…