Klubet ,një ndër aktivitetet më të dashura për nxënësit e Kolegjit Hasan Riza Pasha.

Nxënësit vraponin plot gjallëri për t`u regjistruar në klubet e tyre të preferuara si:

futboll,basketboll,pikturë,dramë,folklor,piano,informatikë(dizajn),snack Art, young scientist, lojra inteligjence te cilët startuan sot me shumë gjallëri.

Nëpërmjet këtyre klubeve ,nxënësit mësojnë shumë gjëra  duke u argëtuar.

Ata janë gjithmonëë tëë gatshëm për të zgjeruar njohuritë e tyre në fusha të ndryshme.

Klubet i sjellin gjallëri edhe më shumë mjedisit të shkollës nëpërmjet zërave kumbues të nxënësve tanë.

Gjithçka është e bukur dhe merr kuptim ,kur nxënësit ndihen mirë dhe të lumtur…

Miranda Mazi